Wednesday, September 8, 2010

Dc Map For Tourist Pritable

Pancake Cake .... softgunner


Ciao ^___^
Vi presento l'ultima mia tortina, che mi è stata richiesta da una mia amica per festeggiare il compleanno di un suo amico....(c'avete capito qualcosa????...io no comunque eheheheh)
Questo suo amico, Pietro, è un appassionato di softair (l'ho scritto bene? Boh!) e da qui la decorazione che, sinceramente, meglio di così non sono riuscita a fare, ma a lui è piaciuta, vero Pietro???? eheheheh

Therefore, the base is a paradise cake (explicitly required) and then I decorated with whipped cream.

To achieve PARADISE CAKE (recipe found on the net) you need:

250g icing sugar 250g soft butter
00
150g flour 150g egg yolks 100g starch
(about 6)
100g eggs (about 2)
1-2
lemon rind 1 teaspoon of vanilla extract
10g baking powder

to stuff you need:

500ml
cream 2 tablespoons of honey


Tagliare il burro a pezzetti e montarlo benissimo con le fruste...



... aggiungere poco per volta lo zucchero a velo continuando a montare finché il composto diventa sofficissimo.


Sbattere leggermente le uova intere ed aggiungere a piccole quantità alla crema di burro. Fare la stessa cosa con i tuorli. Aggiungere la buccia grattugiata dei limoni (scusate la foto che è uscita una schifezza).


Setacciare la farina con la fecola, la vanillina e il lievito ed unirli poco per volta into the mixture from the bottom up with the help of a spatula or wooden spoon (the one you think ^___^) being careful not to remove the compound.


Grease and flour a rectangular baking pan (the size of 25x32 would be ideal in this way once ready can be cut into small pieces, such as snacks of Kinder to understand). Pour the mixture, smooth it gently and bake at 175/180 degrees for about 20-30 '(a preheated oven of course).
Once cooked, let it cool completely before removing from pan (be careful because it is very delicate).
Cominciare a montare la panna e quando è quasi pronta unirvi il miele continuando a montare.
Tagliare la torta a metà e farcirla. Ora se volete gustarla così, semplice, basterà ricoprirla con dello zucchero a velo e poi tagliarla in porzioni, la mia invece doveva essere decorata e allora, prima di farcirla ho foderato lo stampo in cui l'ho cotta, con della pellicola per alimenti, adagiato nello stampo uno strato di torta (siccome è molto friabile mi sono aiutata sollevandolo con un vassoio) farcita con la panna e ricoperto con l'altro strato, pressato leggermente per farla aderire bene e ricoperta con la pellicola, dopodiché l'ho messa in frigo per tutta la notte.


Stamattina l'ho sformata togliendo semplicemente la pellicola dalla parte superiore, coperta con il vassoio in cui poi l'ho decorata, e rigirata...oplà...eccola qui bella e compatta...è una tecnica che uso sempre con le torte ripiene, ve la consiglio....e poi...


...beh...poi l'ho decorata (che parola grossa!!!!!)
Eccola finita...su dai non è poi così brutta...


....anzi...più la guardo e più mi piace!!!!

Ancora tanti auguri a Pietro ^__^

Baci baci

Fiorella

Friday, September 3, 2010

Printable Dc Map For Tourist

wholemeal biscuits


Ma saaaalve ^____^
Lo so lo so non ho mantenuto la promessa di essere più presente, ma tra lavoro e casa non sono proprio riuscita...perdooooono!!!
Allora che mi raccontate di bello? La vostra estate com'è stata? Vi siete divertiti? Spero proprio di si!!!! ^___^

Dunque dunque....passiamo alla ricettina. As always I can not remember where I got it, I had noted on a piece of paper a long time ago and never tried it, so who recognizes her as the recipe, let me know.

To make these delicious cookies you need:

1kg wholemeal flour 500g margarine (I used half butter and half margarine)
1 packet of baking powder 4 eggs
500g brown sugar 2 egg
milk taste

In a bowl mix together the margarine and sugar, add yeast, flour, eggs and milk to taste to make a soft dough (it should avere la consistenza di una frolla). Ungere una teglia con poco olio (io l'ho foderata con carta da forno) preriscaldare il forno a 180°.
Intanto che il forno si riscaldava, ho messo l'impasto in frigo per farlo rassodare un po'.
Formare i biscotti, infornarli e farli cuocere per circa 20' ovviamente dipende sempre dal proprio forno, comunque devono risultare dorati.

Io ne ho provato metà dose e ci sono piaciuti tantissimo, lo zucchero di canna li rende sgranocchiosi :)
Si accompagnano benissimo con una bella tazza di tè



hug you all and see you soon .... I hope .... eheheheh

kisses kisses

Fiorella

Tuesday, June 15, 2010

Frases De Incentivo Em Inglês

Cucùùùùùù setteteeeee .... ...... La Rosa

TORNATAAAAAAAAAA ARE .................
And finally here I am with you .... how are you? I miss you and miss you a lot:)))
Excuse me if I'm away for so long without giving you even a little explanation, but there were problems at home, not health, fortunately, but that I should have taken the write here. Fortunately, everything passes, and this is going to end ...

But let us and our recipe is not ... ask me where I got it because I do not remember ... anyone who recognizes her as she can and I will report it to include the name of the rightful owner.
Are you ready ..... go with the recipe ....


SLIPPERS FRAGRANT


For these tasty slippers need:

500g Manitoba
50ml oil 25g salt 10g sugar
half loaf of yeast 300ml water

Mix everything well with electric whips, cover and set to rise for a couple of hours.
Turn the dough on a floured board, divide the dough into strips, stretch your hands and cut them into pieces. Arrange them in a pan lined with parchment paper and let rise in a warm oven off but, for about an hour. Reached the rise, bringing the oven to 200 degrees and bake for 10 ', then lower the temperature to 170 degrees and cook for another 10' ... regulator of course always depending on your oven ...


What, are really good .... Back in Training !!!!!

I leave, and this time not for long promised, inondanovi of baciiiiiiiiiiiii

CIAOOOOOOO

kisses kisses

Fiorella



Saturday, January 30, 2010

Yeast Infection Getting Brazilian





I would just point out that this cake is not is my work, but rather of my dear friend Rosa. The other day was the birthday of his son Mario, who took 2 years and is one of my little buddy. His friendship with Rosa was actually born during our pregnancies, unfortunately hospitalized both in the hospital for problems other than that then you are happily resolved, and happily continues to this day. We see almost every day, because our puppies frequentamo the same kindergarten, if not then I'll see if we phone and then we phone or on FB chattimo msn ... In short we want so much good and we can not stand without feeling more than a day!

But let the cake. Rosa has a classic stuffed
pds with a mousse of cream and nutella (!!!!) to be deburred and then coated with the MMF (the recipe took it from me ... heheh ... let me gloat by ...).
Well, this was her first time with the mmf and I must say it was really very good.
The cake I had the pleasure to taste it because he has prepared to celebrate the nursery, but this evening I saw plenty rascatterò there will be a great celebration for us too;)))

And now I just have to say I LOVE YOU MY Banana

ahahahah kisses kisses to all

Fiorella